telen met passie en ervaring

familiebedrijven in Westland

werken aan een lekker en gezond product

 

Het telen van groente zit in onze genen! Wat is er mooier dan op een zonnige dag door de kas lopen en zien dat de plantjes heerlijk groeien!

 

Het beste uit het westen!


Onze bedrijven zijn gevestigd in het Westland. Langs de Nederlandse kust heb je veel meer uren zonlicht dan in het binnenland. Zon is één van de belangrijkste ingrediënten voor die ongewoon lekkere trostomaten. Pas als de trossen volledig gerijpt zijn, worden ze geplukt en rechtstreeks geleverd aan de supermarkten en groentespeciaalzaken. Hoe vind je dat?

Kwekerijen

 

Trostomaten van Puur Tomaat worden met liefde geteeld in onze duurzame kassen.

Alle telers zijn lid van Prominent.

 

Zie hier de link naar diversen bedrijven.


Kwekerij De Kabel

Kwekerij Greenway

Kwekerij Groenewegen

Kwekerij Schenkeveld

 

Passie voor de teelt


Joost Barendse is verantwoordelijk voor de teelt van de Brioso. Een hemels lekkere trostomaat! Dat komt omdat Joost zorgt voor het ideale klimaat in de kas. Warmte, een vochtige lucht, zonlicht, water en voeding, daar zijn de tomatenplanten dol op. En ja, dat proef je.

 

 

 

Telersvereniging Prominent


Onze kwekers zijn lid van Prominent. De leden van Prominent hebben jarenlange ervaring op het gebied van telen en verpakken van trostomaten. De kennis voor het telen van gezonde en kwalitatief goede producten wordt met elkaar gedeeld in de vereniging. Dit resulteert in een assortiment topkwaliteit trostomaten.

 

''Succes bereik je samen"